Een vaste telefoonaansluiting is vandaag de dag niet meer een ding wat je in iedere woning terug zult vinden. Men heeft de voorkeur voor een mobiele telefoon wat oprecht handiger is. Maar een alles in 1 abonnement blijft altijd wel aantrekkelijk. Volgens een onderzoek in 2016 heeft nog 81% een vaste aansluiting in huis. In 2021 zal dit langzaam stijgen waardoor niet iedereen hier meer gebruik van zal maken. Door uiteindelijk te kiezen voor dit pakket zal je het wel in huis hebben maar hier wellicht geen gebruik van maken. Zonde van het geld toch?

Bedenk je dan eens dat je sowieso kunt besparen op jouw abonnement door alleen internet tv vergelijken te realiseren. Vaak heeft men niet in de gaten dat je ieder jaar kunt overstappen van leverancier. Let er wel even op dat niet iedere leverancier kan leveren op jouw adres! Ga hiervoor eerst op onderzoek uit om te achterhalen wat er mogelijk is.

Bekijken en direct overstappen is mogelijk?

De kosten voor een maandelijks abonnement kan behoorlijk oplopen. Helemaal wanneer jij veel internet wilt en het liefst ook zo snel mogelijk. Zo kan je gerust diverse abonnementen met elkaar vergelijken voor de beste prijs. Het enige wat jij moet doen is jouw gegevens op de website van Overstappen.nl invoeren. Vervolgens krijg jij precies te zien welke aanbieder er kan leveren én voor welk tarief!