Internet en tv vergelijken?
Zit jij al lang bij dezelfde internet provider voor je internet maar ook TV of vast bellen? Laat Roos voor jou checken of je nog wel goed zit.

De afgelopen jaren is er veel veranderd, wij checken voor jou of je nog wel het beste pakket en de scherpste prijs hebt.

De afgelopen jaren zijn de internetverbindingen veel sneller geworden op de kabel maar ook met glasvezel. Welke TV zenders gebruik jij het meeste? Je kan tegenwoordig ook direct van apps gebruik maken op je televisie. Heb jij nog vast bellen in je pakket zitten? Veel providers bieden onbeperkt mobiel bellen abonnementen. Dat kan voordeliger zijn dan een extra vaste lijn. En heb je internet en tv maar ook je mobiel bij dezelfde provider, dan kun je korting krijgen.

Roos checkt alle internetproviders en vergelijken ze op prijs, het pakket en ervaringen van andere gebruikers zoals jij.

Waar moet je op letten als je internet en tv gaat vergelijken?
Vul je postcode en huisnummer in, dan kunnen we snel voor je checken welke internetproviders en pakketten beschikbaar zijn op jouw adres.

Internet en tv vergelijken
Van aanbieders met supersnel internet tot veel verschillende zenders. Je kunt makkelijk overstappen naar een nieuwe leverancier. Internet en tv in één pakket is een stuk voordeliger dan het los aanschaffen. Daarnaast krijg je met een combinatie pakket de mogelijkheid om ook digitaal tv te kijken. Wil je ook nog graag een vaste telefoon in huis? Kies dan voor een alles-in-1-pakket.
Interactieve tv werkt heel goed via de kabel of glasvezel. Dit zijn moderne technieken die signalen snel verzenden en ontvangen via een draadloos modem.

Internet, tv en vast bellen (Alles-in-1) vergelijken
Bel je veel met een vast nummer? Dan kan je kiezen voor een Alles-in-1 pakket (of triple play) genoemd. Je krijgt dan 1 pakket met zowel een snelle internet verbinding, een tv pakket (wat je uit kan breiden) en een vast nummer waarop je kan bellen en gebeld kan worden.

Internet, tv, vast bellen en een mobiel abonnement in één
Als je internetprovider ook mobiele telefonie heeft kan je het pakket uitbreiden met een mobiel telefoonabonnement. Dit wordt ook wel een quadplay pakket genoemd.

Het voordeel is dat je vaak extra voordelen krijgt zoals extra data of belminuten, gratis tv zenders en korting op het maandbedrag. Let op: dit is niet altijd goedkoper dan alle losse diensten bij verschillende providers. Roos checkt het voor je.

Internet en vast bellen
Gebruik je geen Tv abonnement? Een aantal internetproviders biedt ook pakketten met internet en vast bellen. Je hebt dan wel één aanspreekpunt en krijgt je maandelijkse kosten op één factuur.